so(ap) cool van Cool Soap

Cool Soap en Mood of the Day is van The Cool Projects . Het draait om: fairtrade, een klein productieproces, vakmanschap en kwaliteit. Ze produceren 100%plantaardige, met de hand gemaakte producten en zorgen voor het behoud van kleine traditionele werkplaatsen.

nfd
Reeksen Colours en Essentials zijn extra virgin olijfolie zepen, allemaal handgemaakt ter plekke, op het eiland Aegina, Griekenland. Dit met respect voor de planeet, dieren, henzelf en de mensen die met hun samenwerken. tAK heeft de Colours zepen, Black voor de diepe reiniging of, Green voor een zacht, verzorgende reiniging. Daarnaast hebben we ook aan de niet-elektrisch-scherende man gedacht en hebben we de ‘Cool for Shaving‘ soap. Een milde, goed schuimende zeep met salie en rozemarijn!
Mood of the Day zepen zijn een serie van kleurrijke zepen of zeepvlokken om je in de stemming te brengen 🙂 De zeepjes zijn  superleuk verpakt in een schuifdoosje met telkens 3 zepen. Wij hebben mood ‘Loved‘ en mood ‘Relaxed‘.

nfd
nfd

De zeepvlokken zitten in een handige, hersluitbare, papieren zak en je strooit ze gewoon in je badwater voor een heerlijke geur en tevens verzorging. Maar je kan er ook een paar in de hand nemen om de handen te wassen. Ze zijn ook ideaal als geurverspreider in de auto, lades of tassen. Wij kozen, met de feestdagen in t verschiet, voor mood ‘Sexy’ 😉 en ‘Luckynfd
Deze zepen en vlokken zijn een heel leuk cadeautje of zalig om jezelf eens lekker te verwennen!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.