geen koffiedik kijken met de Coffee Scrub van Grums Aarhus

Koffiedik zit vol mineralen, eiwitten en vitaminen, zelfs als we er al een kopje koffie van gezet hebben. Meer nog bij het brouwen komt minder dan 1% van de voedingsstoffen in je koffie terecht. Dat laat meer dan 99% van alle voedingsstoffen achter in het koffiedik. Stel je voor wat dit kan doen voor je huid als dit verwerkt wordt tot een heerlijke body scrub of scrub voor de handen? We stellen dan ook met trots de coffee scrub voor van Grums Aarhus.

Grums is een bedrijfje opgestart in Aarhus, Denemarken door drie vrienden. Toen ze zich bewust werden wat de kwaliteiten van koffiedik waren, besloten ze de koffie gezet in de café’s, bedrijven, koffiehuizen en restaurants van Aarhus met de fiets op te halen.

de grums oprichters
Ze creëren scrubs rijk aan anti-oxidanten, natuurlijke oliën, cafeïne en vetzuren, die de huid alleen maar ten goede komen. Ze werken hiervoor samen met experts en scheikundigen, met alleen de allerhoogste kwaliteit in het achterhoofd. Elk product is dan ook grondig uitgeprobeerd en getest voor het op de markt komt. De koffie scrub geeft jouw huid een frisse gloed, maakt ze steviger en bevordert de bloeddoorstroming. Grums creëert dus hoogwaardige, duurzame huidverzorgingsproducten met lokaal, biologisch koffiedik. Zij creëren huidverzorging vanuit een duurzame mindset, en dit zonder in te boeten op kwaliteit, uiterlijk, gevoel of effect. Ze stellen hoge eisen aan hun partners en dit zowel bij het verzamelen van het koffiedik tot het selectief kiezen van natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten en duurzame verpakkingen.

Bij Grums zijn ze ook heel open over de ingrediëntenlijst en kan je bij elk product een uitgebreide beschrijving terugvinden van deze ingrediënten. Voor de body scrub vind je deze hier en voor de hand scrub hier.

De favoriete top 5 waarom ze bij Grums zo dol zijn op koffiedik:
  1. een instant opfrissing van de huid! Koffiedik helpt om de imperfecties ongedaan te maken en uw huid helder te maken zodoende jou een verfrissende gloed te geven.
  2. Stevigheid en elasticiteit! Koffie bevat cafeïne waarvan bekend is dat het de collageenproductie verhoogt. Collageen is een eiwit dat onze cellen produceert en dat helpt de huid bij elkaar te houden. Het zorgt voor stevigheid en elasticiteit, waardoor uw huid er jonger uitziet.
  3. Koffie boven plastic! Microbeads, gemaakt van plastic, gebruikt door veel industrieën voor verschillende doeleinden. Waaronder cosmetische producten zoals scrubs. In tegenstelling tot microbeads is koffiedik rijk aan antioxidanten, natuurlijke oliën en kan het zelfs een groot effect hebben op sommige huidziekten, zoals psoriasis. Bovendien schaadt koffiedik het milieu niet als het de afvoer in gaat.
  4. Ook werkt het ontstekingsremmend!
  5. Ten laatste verbetert het de bloedsomloop! Koffiedik bevordert de bloedcirculatie en vermindert cellulitis. Het leidt tot een gezonde en energiek ogende huid, omdat de gifstoffen en afvalstoffen worden verwijderd.

Dus best overtuigend niet?

Daar ze heel milieubewust de scrubs en verzorgingsproducten ontwikkelen, trekken ze dit ook door in hun verpakkingen. De producten komen zonder extra doosje en alle tubes en potten zijn recycleerbaar. Ze worden gemaakt van suikerriet. Om hun ecologische boodschap breder te maken, ontwikkelden ze ook een bamboe tandenborstel met zachte haren. Tandartsen raden zachte borstels aan ter bescherming van het tandglazuur. We hebben ze bij tAK in de 2 verkrijgbare kleuren: wit en olijfgroen.
coffee scrub Grums aarhus

Kortom, Grums Aarhus levert hoogstaande kwaliteit in natuurlijke huidverzorgingsproducten en daarnaast een milieubewuste boodschap en een origineel verhaal!

Leuk weetje! De handscrub is zowel scrub als zeep. Eén van de oprichters, Simon, ontdekte op een dag dat hij vuil en motorolie van zijn handen kon krijgen door middel van koffiegruis. De hand scrub is trouwens ook een heel leuk cadeau voor de fervente tuinder daar de scrub gemakkelijk vuil aanpakt en verwijdert.

Ontdek snel de producten en coffee scrub van Grums aarhus in de webwinkel. Zo hebben wij dus de coffee body scrub, de hand scrub en de bamboe tandenborstels in het wit of olijfgroen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.