verzenden | betalen | retourneren

Laatste wijziging 16/02/2021

1. Verzenden

1-1. Verzendkosten
naar België: Bestel je boven een aankoopbedrag van € 60. Dan versturen wij je pakketje gratis (tot 10 kg en binnen de toegestane afmetingen) met Bpost naar adressen binnen België.
Onder € 60 (tot 10kg) betaal je deze verzendkosten: België – € 5.00
naar Nederland: Bestel je boven een aankoopbedrag van € 100. Dan versturen wij je pakketje gratis (tot 20 kg en binnen de toegestane afmetingen) met PostNL naar adressen binnen Nederland.
Onder € 100 (tot 20kg) betaal je deze verzendkosten: Nederland – €10 (gratis boven € 100 tot 20kg)
naar Luxemburg betaal je deze verzendkosten: Luxemburg – €12 (tot 10kg en binnen de toegestane afmetingen)
1-2. Wanneer wordt jouw pakje verzonden?
Van zodra we jouw betaling ontvangen wordt je pakje gewoonlijk binnen één werkdag verzonden. Als je kiest om te betalen met overschrijving, kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening verschijnt. Opgelet, tijdens het jaarlijks verlof worden geen pakjes verzonden!
1-3. Wanneer wordt jouw pakje geleverd?
Een pakket met bestemming België, Nederland en Luxemburg wordt binnen 48u geleverd. Als een pakje verzonden wordt op een weekdag ontvang je het dus 2 dagen erop. Wordt een pakje verzonden op vrijdag, dan komt het dinsdag toe. Opgelet, tijdens het jaarlijks verlof worden geen pakjes verzonden!
1-4. Hoe weet je of jouw pakje is verzonden?
Wanneer je pakje verzonden is, dan krijg je hierover een mail.
1-5. Graag afhalen?
Woon of ben je in de buurt, dan kan je opteren om jouw bestelling af te halen. De bestelling dient wel reeds betaald te zijn. We nemen met jou contact op om plaats en uur af te spreken.

2. Betalen

2-1. hoe kan je jouw bestelling betalen
Je bestelling betalen kan veilig gebeuren met paypal, bancontact/mistercash, maestro, visa, mastercard of per overschrijving.

3. Retourneren

We zouden het natuurlijk het allerleukst vinden, dat je iedereen die het maar horen wil, over tAK  |a plant-based lifestyle vertelt omdat je zo blij bent met jou nieuwe aankopen! Maar als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten gelden de volgende stappen:

Meld je retourzending, door vooraf een e-mail te sturen naar hello(at)t-a-k.be en dit binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Vermeld de artikelen die retour komen, de reden van retour en het ordernummer.

Stuur het artikel in perfecte conditie (ongebruikt/onbeschadigd/geurloos) terug.
Stuur het artikel in de originele, onbeschadigde verpakking (indien van toepassing) van het product zelf terug.
Gebruik de originele envelop of verzenddoos waar de artikelen oorspronkelijk mee zijn verzonden (zorg dat de doos goed opgevuld is zodat het artikel niet kan beschadigen). Mocht je de envelop of verzenddoos niet meer in bezit hebben of is deze te groot, overleg vooraf even met ons!
De kosten voor het retourneren van een pakketje zijn voor je eigen rekening.
Het bedrag zal binnen enkele dagen na ontvangst van het artikel terug gestort worden op het door jouw vermelde bankrekeningnummer.

3-1. Ruilen
Het is niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een terugstorting van het aankoopbedrag. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen.

3-2. Uitzonderingen
tAK behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvuldig is geopend of beschadigd is. Gepersonaliseerde producten of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden. Dit geldt ook voor koopjes en artikels in promotie.