verzenden | betalen | retourneren

verzenden betalen retourneren – Laatste wijziging 12/09/2023

1. Verzenden

1-1. Verzendkosten

België:

Bestel je boven een aankoopbedrag van € 75, dan versturen wij je pakketje gratis met Bpost naar een adres binnen België. Onder € 75, dan betaal je € 6.50 –  Opgelet, deze prijzen gelden enkel voor pakjes tot 10 kg en binnen de toegestane afmetingen van Bpost – Is het pakje zwaarder dan 10 kg dan wordt er een meerkost gerekend

Nederland:

Bestel je boven een aankoopbedrag van € 130, dan versturen wij je pakketje gratis met Bpost of DHL naar een adres binnen Nederland. Onder € 120, dan betaal je €10 – Opgelet, deze prijzen gelden enkel voor pakjes tot 10 kg en binnen de toegestane afmetingen van Bpost of DHL – Is het pakje zwaarder dan 10 kg dan wordt er een meerkost gerekend

Luxemburg: 

Bestel je boven een aankoopbedrag van € 150, dan versturen wij je pakketje gratis met DPD naar een adres binnen Luxemburg. Onder € 150, dan betaal je €12 – Opgelet, deze prijzen gelden enkel voor pakjes tot 20 kg en binnen de toegestane afmetingen van DPD – Is het pakje zwaarder dan 20 kg dan wordt er een meerkost gerekend

Duitsland:

Per pakket naar één adres in Duitsland, betaal je €13 – Opgelet, deze prijzen gelden enkel voor pakjes tot 10 kg en binnen de toegestane afmetingen van DPD – Is het pakje zwaarder dan 10 kg dan wordt er een meerkost van 3 euro gerekend

1-2. Wanneer wordt jouw pakje verzonden?

Van zodra we jouw betaling ontvangen, word je pakje gewoonlijk binnen één werkdag verzonden. Als je kiest om te betalen met overschrijving, kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening verschijnt. Opgelet, tijdens het jaarlijks verlof worden geen pakjes verzonden!

1-3. Wanneer wordt jouw pakje geleverd?

Een pakket met bestemming België, Nederland en Luxemburg wordt binnen 48u geleverd. Als een pakje verzonden wordt op een weekdag ontvang je het dus 2 dagen erop. Wordt een pakje verzonden op vrijdag, dan komt het dinsdag toe. Opgelet, tijdens het jaarlijks verlof worden geen pakjes verzonden!

1-4. Hoe weet je of jouw pakje is verzonden?

Wanneer je pakje verzonden is, dan krijg je hierover een mail.

1-5. Graag afhalen?

Woon of ben je in de buurt, dan kan je opteren om jouw bestelling af te halen. De bestelling dient wel reeds betaald te zijn. We nemen met jou contact op om plaats en uur af te spreken.

2. Betalen

2-1. hoe kan je jouw bestelling betalen

Je bestelling betalen kan veilig gebeuren met paypal, bancontact/mistercash, maestro, visa, mastercard of per overschrijving. We werken met het Nederlandse betalingssyteem Mollie.

3. Retourneren

We zouden het natuurlijk het allerleukst vinden, dat je iedereen die het maar horen wil, over tAK  |a plant-based lifestyle vertelt omdat je zo blij bent met jou nieuwe aankopen! Maar als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten gelden de volgende stappen:

De Koper kan, binnen 30 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van een product, de aankoop van een product annuleren zonder opgave van een motief of zonder betaling van een boete. In dit geval vragen wij u ons onmiddellijk na levering het retoursformulier in te vullen en de producten terug te sturen binnen de 30 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Dit kan enkel indien het product niet is gebruikt en de verpakking onbeschadigd en ongeopend is. De verzendkosten en het risico van het terugsturen van een product zijn ten laste van de klant. Bij annulering betaalt tAK binnen de 5 kalenderdagen na ontvangst van de ongeopende, ongeschonden, teruggestuurde producten de aankoopprijs naar de klant terug.

Voor voedingsmiddelen, verzorgingsproducten en cosmetica geldt het herroepingsrecht niet en dit om volgende redenen:

  • Het betreft levering van goederen die een beperkte houdbaarheid hebben,
  • Levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om de gezondheid van de consument te beschermen, en omwille van hygiëne.

Bij sommige producten en/of diensten is het niet mogelijk om af te zien van de aankoop:

  • Afgeprijsde producten en soldenproducten

Meld je retourzending, door vooraf een e-mail te sturen naar hello(at)t-a-k.be en dit binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Vermeld de artikelen die retour komen, de reden van retour en het ordernummer.

Stuur het artikel in perfecte conditie (ongebruikt/ongeopend/onbeschadigd/geurloos) terug.
Stuur het artikel in de originele, onbeschadigde verpakking (indien van toepassing) van het product zelf terug.
Gebruik de originele envelop of verzenddoos waar de artikelen oorspronkelijk mee zijn verzonden (zorg dat de doos goed opgevuld is zodat het artikel niet kan beschadigen). Mocht je de envelop of verzenddoos niet meer in bezit hebben of is deze te groot, overleg vooraf even met ons!
De kosten voor het retourneren van een pakketje zijn voor je eigen rekening.
Het bedrag zal binnen de 5 kalenderdagen, na ontvangst van het artikel, teruggestort worden op het door jouw vermelde bankrekeningnummer.

3-1. Ruilen

Het is niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een terugstorting van het aankoopbedrag. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen.

3-2. Uitzonderingen

tAK behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvuldig is geopend of beschadigd is. Gepersonaliseerde producten of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden. Dit geldt ook voor koopjes en artikels in promotie.

Heb je nog vragen omtrent verzenden betalen retourneren, neem dan gerust contact met ons op, je vindt onze contactgegevens ook onderaan de pagina.