Evolve Beauty Skincare

Evolve Beauty is een verzorgingslijn waar ik al jaren fan van ben. Ik heb lang met hun gecommuniceerd om het product te kunnen verdelen. Evolve is namelijk zeer strikt in wie hun product mag verkopen, omdat zij zo overtuigd zijn van de puurheid en werking. Zij willen zeker zijn dat de informatie en de kennis rond het Evolve producten goed is onderbouwd en goed wordt overgebracht.

Laura Rudoe Evolve Beauty

Is Evolve Beauty vegan?

Evolve Beauty is ontwikkeld door, meermaals bekroond, onderneemster Laura Rudoe. Laura werd geïnspireerd om haar eigen verzorgingsproducten te creëren na een intensieve samenwerking voor de ontwikkeling van de producten en opstart van het cosmetica merk Nude. Met haar deels Roemeense roots, waar natuurlijke huidverzorging een manier van leven is, evenals haar grote interesse in wellness en voeding had Laura een zekere visie van wat ze wou bereiken.

Evolve Beauty, een verzorgingslijn dat gezond en werkend is maar ook goed is voor de natuur en het welzijn van dieren. Alle producten zijn dan ook 100% vegan en dierproefvrij. (lees een interview met Laura Rudoe)

Laura’s passie voor wat de natuur te bieden heeft, brengt haar naar het Amazone regenwoud op zoek naar superfoods en natuurlijke, actieve ingrediënten om een zo’n effectief mogelijke huidverzorgingsgamma te ontwikkelen. Ze onderzoekt intensief elk ingrediënt dat in de producten terechtkomt en ze is nog steeds persoonlijk betrokken bij het maken van de, alle met de hand vervaardigde, producten.

Zij selecteert tevens persoonlijk alle, op etherische olie gebaseerde, geuren. Ze zorgt ervoor dat er strikte ingrediëntenregels worden nageleefd zodat de Evolve Beauty producten geen slechte en schadelijke stoffen bevatten en zo natuurlijk en organisch mogelijk zijn.

“Evolve Beauty was created to make it easy for people to be healthy and green in their everyday
lives. We hope that by making small changes to their beauty routine, people can make their lives a little better. We love to hear from you and your customers about what you love about our products, and what we can improve.”

– Laura Rudoe

Wat maakt Evolve Beauty zo bijzonder?

De producten van Evolve Beauty zijn één van de puurste, meest natuurlijke en organische producten die je kan vinden. Alle producten voldoen aan erkende normen en ze zijn hier ook 100% transparant over. Op elk product in het assortiment wordt dit vermeld. Geen enkel schadelijk en ongezond ingrediënt is aanwezig.

Alle producten maakt men in kleine oplage in hun studio te Hertfordshire, Engeland en dit door een toegewijd productieteam. Dit maakt Evolve Beauty producten één van de meest verse op de markt. Op deze manier behoudt men de maximale, natuurlijke activiteit van de ingrediënten.

Is Evolve eco friendly?

Evolve maakt het ook groener. Alle flessen maakt men van gerecycleerde materialen en ze zijn ook volledig recycleerbaar – of dit nu gerecycleerd glas is of gerecycled PCR-plastic. Lees meer op hun site

Evolve kan ook voor kinderen

De unieke producten van Evolve zitten vol heerlijke geuren en texturen en maken
jouw schoonheidsroutine net dat beetje leuker en aangenamer. De formules zijn zo ontworpen om samen te werken volgens de natuurlijke processen van de huid en dragen zorg voor de kwetsbare en gevoelige huid. Alle producten zijn trouwens zo mild en zacht voor de huid dat ze zelfs geschikt zouden zijn voor kinderen.

Geniet van natuurlijke vegan verzorgingsproducten

Samen met Nadia van Evolve selecteerden we voor tAK | a plant-based lifestyle de top 5 van gelaatsverzorgingsproducten. De producten zijn allemaal perfect afgesteld op elkaar en zijn geschikt voor elke type huid. Zie schema:

Evolve beauty products vegan bij tAK

dagelijks:

wekelijks:

  • Voor extra verzorging van de huid hebben we verschillende maskers en scrubs

Alle producten worden zorgvuldig beschreven op de productpagina van het desbetreffend product. Klik op de vermelde producten om meer te ontdekken.

Voor het lichaam hebben we tevens de body crèmes en scrubs en wasgels 

Voor het haar hebben we de Superfood Shine Shampoo, de Superfood Shine Conditioner en ook voor extra verzorging de Satin Body Gloss (ook voor jouw lokken)

Ik hoop dat jullie net zo overtuigd geraken van deze pure verzorgingslijn als wij!

2 gedachten over “Evolve Beauty Skincare

  1. […] Wij verdelen Evolve Beauty omwille van de zuiverheid van hun producten. Ik schreef hierover reeds een blog, lees hem gerust na. […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.