coming soon

tAK | a plant-based lifestyle is een vegan concept store.

tak a plant-based lifestyle start_up_1steblog

opgelet! tak a plant-based lifestyle is sinds 2018 een vegan webshop 

Het idee om een ‘plant-based’ winkeltje te openen kwam er na het lezen van het boek, How not to Die van Dr Greger. Het boek streeft naar een optimale gezondheid en levensstijl en is gebaseerd op het dagelijks eten van 10 voedingscategorieën, water drinken en beweging. De producten die je in tAK zal vinden, zijn niet alleen voorverpakte voedingswaren uit die 10 voedingscategorieën maar ook huisgemaakte ontbijtjes en verse bereidingen om je lunch te pimpen. Daarnaast hebben we een selectie gemaakt van ecologisch verantwoorde producten die het leven net iets mooier, gezelliger (en/of gemakkelijker) maken, met de nadruk op verzorging, ontspanning en beweging.

In bovenstaande collage krijg je al een idee van de producten die we in de winkel zullen hebben!

Het uitgangspunt van een plantAARDIGE levenstijl is een optimale gezondheid. Het is veel beter voor het milieu. Het zorgt voor minder dierenleed en het dringt de honger terug in de wereld. Sounds good, doesn’t it? 🙂

2 gedachten over “coming soon

  1. Succes Vanessa en Heiko !
    Echt iets voor jullie !
    gr

    1. Bedankt Caroline voor de fijne reactie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.